-پاسخ آیت الله سیستانی درباره لباس مشکی در محرم وصفر
-پاسخ آیت الله خامنه ای درباره افطار کردن با تربت امام حسین علیه السلام
-دست زدن همراه با شادي و خواندن و ذكر صلوات بر پيامبر اكرم و آل او(ص) درجشن هايي كه به مناسبت ايام ولادت ائمه(ص) و اعياد وحدت و مبعث برگزار مي شود چه حكمي دارد؟ اگر اين جشن ها در مكانهاي عبادت مانند مسجد و نمازخانه هاي ادارات و يا حسينيه ها برگزارشوند، حكم آنها چيست؟
-پاسخ آیت الله شبیری زنجانی درباره جشن عروسی در ماه محرم وصفر
-پاسخ آیت الله مکارم شیرازی درباره اصلاح و آرایش در ماه های محرم و صفر
-پاسخ آیت الله روحانی درباره جنگ عایشه با امیرالمؤمنین (علیه السلام) از همه گناهان بدتر بود
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز روز عید غدیر
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز عید غدیر
-پاسخ آیت الله حکیم در باره افضل بودن حضرت علی علیه السلام از بقیه ائمه وپیامبران
-پاسخ آیت الله وحید خراسانی درباره سیگار کشیدن در ماه رمضان

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

  کد مطلب:14548 شنبه 1 فروردين 1394 آمار بازدید:5

علاقه و ارتباط قبل از ازدواج، به قصد خواستگاري در آينده مانعي دارد؟
اصولاً دلبستن و علاقه پيدا كردن پسر به يك دختر با اينكه معلوم نيست بزودي بتواند با او ازدواج كند از جهاتي صحيح نيست اولاً بدين لحاظ كه چنين علاقه و دلبستگي موجب اضطراب و تشويش فكر و توقف و ركود در كارهاي اساسي و پيشرفت انسان در زندگي مي شود ثانياً چنين دوستي باعث مي شود كه انسان كور و كر مي گردد و نمي تواند عيوبي را كه در او هست به بيند بر اين اساس ممكن است چشم و گوش بسته به ازدواج با وي اقدام كند در حالي كه بعد متوجه شود كه دچار اشتباه سهمگيني شده است.
ثالثاً از جهت شرعي معمولاً اينگونه دوستيها مشكلاتي را ببار مي آورد چون ممكن است موجب معاشرت و يا رفاقت گردد كه بطور معمول همراه با استماع صدا و يا گناه به صورت غير مشروع مي باشد.
بر اين نبايد به چنين علاقه و دوستيها دامن زد و نبايد با تلقين و دنبال كردن بيشتر آن به استحكام و تقويت آن كمك كرد بلكه از نگاههاي غير مشروع بايد اجتناب ورزيد و اگر بي اختيار نگاه انسان افتاد بايد سريعاً نگاه را برگرفت و خويشتن را منصرف كرد و كسي كه براي خدا اين كار را انجام دهد خداوند به او كمك مي فرمايد. راه موفق نهايي، ازدواج با محاسبه و ارزيابي است.

( بخش پاسخ به سؤالات )

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.